poniedziałek, 23 lutego 2015

Sałatka z camembertem i prażonymi migdałami

Sałatki , sałatki :)
Bardzo często serwuję je mojemu mężowi na kolację.
Dzisiaj zapraszam na sałatkę z migdałami polaną rewelacyjnym olejem migdałowym firmy OLVITA:)

Sałatka z camembertem i prażonymi migdałami


Składniki
 
190 g mixu sałat
1 gałązka pomidorków koktajlowych
1 zielony ogórek
120 g sera camembert
garść migdałów płatków
olej migdałowy OlVita
 
 
Sposób przygotowania
 
Sałaty rozłożyć na talerzu. Pomidorki opłukać i pokroić na połówki. Ogórka opłukać i pokroić w pól plasterki. Ser pokroić na małe trójkąciki. Płatki migdałów uprażyć na suchej patelni. Na sałaty rozłożyć pomidorki, ogórka i ser. Całość posypać prażonymi płatkami migdałów i polać olejem migdałowym OlVita. Podawać bezpośrednio po przygotowaniu.

Zapraszam serdecznie do zapoznania się z ofertą firmy OLVITA oraz na funpage na facebooku.



8 komentarzy:

  1. Uwielbiam ser pleśniowy pod każdą postacią. W tej sałatce brzmi kusząco.

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam ser pleśniowy pod każdą postacią. W tej sałatce brzmi kusząco.

    OdpowiedzUsuń
  3. Takiego oleju /oliwy jeszcze nie probowalam :) . Kasiu , salatka wyglada bardzo smakowicie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Kasiu ale pyszna sałatka, z chęcią bym się wprosiła:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Kolorowa i super składniki -wszystkie dają rewelacyjny smak;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam sałatki :-) Kasiu pysznie ją zrobiłaś :-)

    OdpowiedzUsuń
  7. Bardzo apetyczna sałatka, bardzo lubię ser pleśniowy :)

    OdpowiedzUsuń