Jak już kochani wiecie wczoraj miałam okazję uczestniczyć w warsztatach kulinarnych.
Zostałam na nie zaproszona przez Lidl Polska .
Tematem warsztatów była "Hellada na talerzu".
Uwierzcie mi była prawdziwa wielka grecka uczta.
Jedzenia do syta.
No i najważniejsze - prowadzący :)
Tego Pana to chyba nikomu nie trzeba przedstawiać :)
Prze prze sympatyczny i z wielką pasją do gotowania.
Gotowanie pod jego okiem to wielki zaszczyt.
Gotowanie pod jego okiem to wielki zaszczyt.
Dla mnie to było wielkie przeżycie, ponieważ to moje pierwsze warsztaty ale mam nadzieję, że nie ostatnie.
Atmosfera była rewelacyjna.
Ludzie - super.
Jedzenie - pierwsza klasa.
Jedno danie smaczniejsze od drugiego.
Ciasto ziemniaczane, sałata z grillowaną cukinią, mus z bakłażana, pieczarki po grecku czy czerwona cebula faszerowana mięsem. Pyszności.
Zrobiliśmy, zjedliśmy i dalej do pracy ruszyliśmy.
Pod okiem mistrza nauczyłam się przygotowywać wyborne papilotki z dorsza - to dopiero była poezja smaku.
Jedno danie smaczniejsze od drugiego.
Ciasto ziemniaczane, sałata z grillowaną cukinią, mus z bakłażana, pieczarki po grecku czy czerwona cebula faszerowana mięsem. Pyszności.
Zrobiliśmy, zjedliśmy i dalej do pracy ruszyliśmy.
Pod okiem mistrza nauczyłam się przygotowywać wyborne papilotki z dorsza - to dopiero była poezja smaku.
Mam tylko taką cichą nadzieję, że jeszcze nie raz będę mogła Wam pokazać co na takich warsztatach się dzieje :)
A teraz popatrzcie kochani jak Wasza babeczka szalała :)
super impreza, gratuluję !!
OdpowiedzUsuńDziękuję Ewka :)
Usuńgratulacje Kasiu :0
OdpowiedzUsuńPotwierdzam było super :-)
OdpowiedzUsuńo tak :) Marzenka teraz tylko czekać na następne :)
Usuń