piątek, 28 marca 2014

Pasta jajeczna z ogórkiem

Pasta jajeczna z ogórkiem



Składniki

10 jaj
5 ogórków konserwowych
4 łyżki majonezu
1 łyżeczka musztardy delikatesowej Kamis 
sól Kamis do smaku
 pieprz Kamis do smaku



Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Ostudzić, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ogórki zetrzeć również na tarce o dużych oczkach i dobrze odcisnąć sok. Wszystkie składniki razem połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać.

4 komentarze:

  1. pasta prosta, ale za to jaka pyszna :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam takie pasty na kanapeczki, mniam

    OdpowiedzUsuń
  3. Prosta , ale na pewno bardzo smaczna .

    OdpowiedzUsuń
  4. Nominuję Ciebie i Twojego bloga do nagrody Liebster Blog Award i zapraszam do zabawy http://katerina2804.blogspot.com/2014/04/nomonacja-do-liebster-blog-award.html

    OdpowiedzUsuń